Foamea și Necazul. Dobreșin, puiul educat în curtea scolii și partenera sa, jurnalista închipuită, școlită pe centura Alexandriei și masterandă în oral englezesc.

Cei doi tineri eșuați în viață care dau sfaturi de economie și ne spun povești despre cum trebuie condusă aceasta țară, au comis-o din nou. Despre partenera sa nu sunt multe de spus, pentru că toată Alexandria știe cine este. Putem spune doar că nu prea le are cu filmatul, ea probabil se descurcă mai bine când este filmată. În schimb, " Înoată Cheluțu", inteligent ca noaptea, a venit să tragă la răspundere ministrul educației, că nu s-a prezentat la interviu cu vloggerul Shelly. Dobreșin a mai avut și o exprimare de colțul străzii pe pagina s-a oficiala: "șefa la educație". Păi cum să te bage lumea în seamă, când îți dansează foamea în stomac în timp ce-i tragi la răspundere pe cei care au realizat ceva în viață?! Nu spunem că toți sunt cei mai cinstiți și cei mai deștepți, că știm și noi cum funcționează politica din România. Ministrul i-a răspuns la întrebările adresate, a dat dovadă de bun simț. Dar Cheluțu a prins curaj, s-a crezut important și a crezut că e la o dezbatere. Într-un final, guralivul și tăcuta au plecat cu coada între picioare, foarte revoltați că nu au primit atenția cuvenită. Dobreșin ar trebui să-și caute un loc de muncă și să facă ceva cu viața lui, dacă vrea sa aibă parte de atenție. In schimb, partenera lui e plină de atenție..contra cost.

There is no video clip yet

Dobreșin" , proiectul hybrid al lui Drăgușin, a înfrânt. " Înoată Cheluțu" și-a sabotat propria campanie.

A mințit atât de mult, pana s-a dat de gol și a spus adevărul. A venit, a promis și când a văzut ca a exagerat cu copilarismele, a dat-o la întors. Însă noi nu am uitat. La început ai promis marea cu sarea, iar la final te-ai dat mielușel și ai început să te scuzi că tu nu ai zis că faci ce ai promis , doar încerci. Această politică pe care ți-a predat-o Drăgușin nu ține în fața oamenilor. Ne-ai acuzat pagina ca este plătita de PNL, fără să ai vreo dovadă în acest sens. Ai făcut asta pentru că noi am spus adevărul și ți-am dejucat planul făcut cu mentorul tău. În spatele videoclipurilor de la tine din studio, se vede clar pe cine susții. Posterele tale sunt, bineînțeles, cu roșu. Acest lucru evidențiază clar cine te sponsorizeaza. Este o chestiune psihologica ceea ce ai făcut. Însă oamenii inteligenți sunt atenți la detalii. Prietene, oamenii din acest oraș sunt săraci, dar nu proști. Ei văd manipularea ta de la o poștă. Te dai reprezentantul tineretului. Care tineret? Tinerii cu capul pe umeri din acest oraș știu sa facă alegerea potrivita. Tinerii care într-adevăr își doresc sa se dezvolte aleg oameni capabili, care au făcut ceva cu viata lor. Ei sunt exemplul tinerilor, nu tu. Când ești încolțit începi sa minți mult. Frica i-a ajuns lui "Dobreșin" până în măduva oaselor. Când nu știi nimic despre cineva și nu ai cu ce sa îl ataci, începi sa vorbești nefondat și să inventezi scuze și motive să pari victima. Îți este frica de faptul ca ai luat 4000 de euro de la bancă pentru campanie și o sa sfârșești la curte administrand rațe, gâște, găini, ca tu cu astea te înțelegi cel mai bine. Suntem convinși ca s-ar fi bucurat mult dacă acel grâu aruncat din avion ar fi ajuns hrană pentru ele. Ai învățat un pic de "spiking" și acum vii si ceri "dibeituri". Sa speli wc-uri la o companie care probabil avea o afacere de milioane de dolari și tu sa te crezi administrator de conturi, asta înseamnă să ai o imaginație foarte bogată. Apropo, mai ușor cu ciupercile, că nu toate sunt... comestibile. E bine totuși ca la un moment dat ți-ai dat seama ca deja vorbeai despre SF și ai realizat "ca trebuie sa revenim cu picioarele pe pământ" 😂. Ne-ai catalogat ca plătiți de alte partide politice. Dovedește în fața tuturor că noi am fost plătiți. Nu îți convine când lumea știe adevărul despre blatul cu Drăgușin, mentorul tău, care te-a învățat cum sa minți frumos și sa faci spectacol. Așa a făcut și el timp de 3 mandate, iar lumea s-a cam saturat de vrăjeală și promisiuni aberante, fără logica legală și administrativă. Tu ești Hybrid, Dobreșin. Hybrid și atât. Ce poți să spui despre planul urbanistic general? Mulți pomi, nu-i așa? Multă verdeață. Success duminică! Poate data "aviatoare" ai mai mult noroc.

There is no video clip yet

Primarul Aquaman ne face Aventura Parc. Nu ne mai faceți, că avem deja.

Verde Împărat, candidat la Primăria Alexandria: " voi face o școală care să vă învețe cum să faceți bani".

Băi, ești nebun? Ai rate la bancă pentru campania electorală. Dacă nu scoți procent 2%, condiție legală pentru a-ți recupera banii pe circul de campanie făcut de tine, o să plătești până te maturizezi. El este Dan Dobre, candidat, independent de realitatea înconjurătoare, la Primăria Alexandria. Se crede revoluționar în sistemul politic. Numai după promisiunile pe care le face se vede că talentul lui, în administrarea unui oraș ca Alexandria, este sub nivelul mării. Pentru cei care îl cunosc, Dănuț este un fel de gârlă cu pretenții de ocean. Pe lângă faptul că încearcă sa pară serios, el vorbește și foarte multe prostii, prostii politice pe care le discută "experții", cei care se chinuie să promoveze bacalaureatul. Acest țurli burli, la prima vedere, pare un proiect de reabilitare al unei primării de la țară, făcut în grabă de firmele de casă ale primarului. Dacă pe acest Dan Dobre, care vrea să pară interesant, dar nu îi iese (este la fel de interesant ca băiatul ăla de te plimbă cu banana la Eforie) îl votează cineva, înseamnă că Alexandria își merită soarta de a trăi în sărăcie. Ce nu știe lumea despre acest băiețel este faptul că îi place foarte mult natura. Indiferent de anotimp, el se simte inspirat doar de iarba verde de acasă, singura care reușește să îi încarce bateriile și să îl energizeze cu adevărat .Probabil așa i-a venit și inspirația să candideze ca primar. Patetic, maximul funcției pe care l-ar putea deține este purtătorul de cuvânt al asistaților social. Oameni buni, uitați-vă bine la ce promisiuni face : Va dă bani sa va porniți afacerile. Vă dă terenuri, gratis, să aveți unde să vă vindeți marfa. Dacă nu aveți nici bani, nici marfă, vă face școală de făcut bani. Așa ceva nici cel mai prost politician nu promite. Cum să spui că dacă nu știi să pui castraveți, angajează el oameni care te învață cum să-i plantezi. Un mesaj către acest candidat : Prietene trezește-te! Lasă iarba verde și fă ceva cu viața ta. Lumea e sătulă de fătălăi eșuați în viață, care promit marea cu sarea, încercând sa pună și ei mâna pe o bucată de pâine. Mergi la muncă, realizează ceva și, după, vino să îți dai cu părerea despre sistemul politic. Momentan, vezi că vine criza și nici rațele lu' tactu' nu-ți mai potolesc foamea.

Ca în filmele cu proști. Ce a făcut candidatul PNL la Primăria Conțești pentru voturi.

Candidatul PNL la Primăria din comuna Conțești, județul Teleorman, a găsit soluția sa își crească șansele la alegerile locale. Acest specimen, fost poștaș al comunei, și-a dat demisia în urmă cu mai mulți ani, în schimbul unei promisiuni de "succes". Mai exact, i s-a promis că dacă își dă demisia o sa îl facă șef de Poliție. In urmă cu 2 săptămâni, individul a profitat de faptul că actualul primar și viceprimar au plecat în concediu la mare, înainte sa înceapă campania. Acesta a alergat cât l-au ținut picioarele să spună la toată lumea din sat că primarul și viceprimarul au covid și sunt internați, ca să atragă atenția cetățenilor sa nu ia contact cu aceștia că se vor îmbolnăvi. În cele din urmă, când administratorii comunei au venit din concediu, lumea fugea de ei panicată și evita contactul, să nu se îmbolnăvească. PNL are oameni de elita, se pare. Își alege oamenii pe criterii de insuficiență neuronală. Dacă așa vor ei să câștige alegerile, în cel mai bun caz vor câștiga experiență.

„Nu pot să accept că am luat o notă atât de mică, eu cred că am făcut de minimum 5.” - Daniel Moroșanu, om ambițios. Daniele, nu contează nota de la BAC, oricum, ce-ai reușit tu, este mult, mult mai bine. Le-ai demonstrat tuturor că politica merge și fără carte multă. Și față de alții, îl ai pe Grindă ca suport, deci totul e ok.

Oameni politici bine pregătiți. Nu ca ar conta bacalaureatul atât timp cât ai studiat la " școala vieții". " Subiectele au fost nici prea-prea, nici foarte-foarte". Daniel Moroşanu, prim-vicepreşedintele PNL Vrancea, a absolvit Liceul ”Simion Mehedinţi” Vidra în urmă cu doi ani, la seral, iar luni dimineaţă a participat la proba scrisă de Limba şi literatura română, fiind printre cei peste 500 de absolvenţi de liceu din judeţ din promoţiile anterioare înscrişi la examen.

În sectorul 4 din București. În partea carosabila era o groapa descoperita de la gura de canalizare fix printre mașinile care circulau. Gura descoperita nu era semnalizata.