Primarul Alexandriei se lansează în campanie: "Încercăm încă o dată să convingem cetățenii că suntem oameni serioși". Sau, în traducere liberă, să-i prostiți, încă o dată.

VIDEO : InfoExpres Tv

Primarul municipiului Alexandria, Victor Drăgușin, se prezintă "în persoana subsemnatului" și este hotărât să candideze din nou pentru funcția de primar. Pesedist înnăscut și cunoscut ca mare realizator de proiecte imaginare de dezvoltare urbană, se simte motivat și va face campanie electorală "asa cum știu s-o facă ei, încercând încă odată să convingă cetățenii că ei sunt oameni serioși." Alături de Drăgușin stă Adrian Gâdea, candidatul PSD la Consiliul Judetean Teleorman (executantul lui Dragnea, implicat în dosarul Belina), care, după spusele domnului primar, este "parte a ceea ce se întâmplă în oraș și a contribuit la dezvoltarea municipiului, efectiv și afectiv, la marile investii". După părerea lui. După părerea noastră, acesta a contribuit mai mult deficient. Cu un singur lucru suntem de acord, este parte a ceea ce se vede în Alexandria, municipiu resedință de județ : străzi inundate, rețea de apă și canalizare de-o seamă cu Arcul de Triumf, munții de gunoi de la periferia orașului. Primarul se laudă cu marile invesții pe care le-a făcut: sala polivalentă, casa de cultură sau mai bine zis de incultură, stadionul de fotbal și piața centrală care este "în curs". În curs de ce, domnule primar? Probabil în curs de degradare. În timpul declarațiilor de presă, exact când Adrian Gadea promitea sprijin total pentru Victor Drăgușin si invers, lăudându-se unul pe altul, universul pare că încearcă să le transmită un semn, prin sunetul sirenelor de la mașinile de Poliție. Încercând să ignore semnele clare care îi așteaptă, ei speră, totuși, "să dea Dumnezeu să fie într-un ceas bun", de preferabil noaptea ca hoții.

Toby de la Primăria Alexandria revine pe "mâna dreaptă" Alexandra Virgil este numele real al celebrului Toby Cervenia, mâna dreaptă a primarului Victor Drăgușin, pe probleme de rromi. Statutul i-a adus multe beneficii fostului masor de la fotbal, astfel încât, din traiul de pe azi pe mâine și o garsonieră insalubră, Toby a ajuns să dețină magazine în centrul municipiului Alexandria, mașini de lux și un trai de "valoare". E adevărat că tot "mâna dreaptă" i-a încheiat, aparent, cariera, după ce tot orașul a fost împânzit cu un filmuleț în care Toby presta in fața camerei web tot felul de scene sexuale, fără să știe că dincolo de obiectiv era un bărbat, nu femeia care credea el. Bărbatul respectiv i-a și făcut felul. A înregistrat imaginile cu "mâna dreaptă" de la primărie. În imagini mai apar și alte practici ascunse și scârboase ale consilierului pe probleme de rromi. Filmulețul a ajuns în tot județul, prin mesaje private pe whatsapp. A ajuns și la Drăgușin care a considerat că ar fi bine să îl tragă pe dreapta, dacă tot îi place cu dreapta, și să se lipsească, aparent, de serviciile lui. Ei bine, în realitate lucrurile nu au stat deloc așa. La 2 luni după decizia lui Drăgușin, Alexandra Virgil, alias Toby, încă apărea pe site-ul primărie "ca consilier". De curând, același Toby a intrat în campanie electorală, în mare secret. Cumva, planul este bine pus la punct. Dacă se află că Toby face lobby pentru Drăgușin, explicația este pusă la punct: o face benevol, pentru dom' primar, ca cetățean. Banii ii va încasa din diferite manevre prin firmele apropiaților primarului, firme abonate la contracte cu administrsția publică locală. Drăgușin, fără voturile rromilor, ar putea avea probleme serioase la aceste alegeri.