Interlopul lui Orban, cap de listă la parlamentari de Teleorman. Bitanu și-a cumpărat site de știri local.

Costel Barbu, fostul primar de la Suhaia, protagonistul unor scandaluri cu interlopi, droguri, revolte publice, instigare la violență, a ajuns pe picior mare. Nici el nu știe ce l-a lovit, dar pare să își fi luat harfele specifice parveniților. Omul lui Orban în teritoriu a fost condamnat pentru conducere cu număr fals de înmatriculare, distrugere, ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea ordinii publice, violare de domiciliu, este implicat într-un dosar de evaziune fiscală și de curând în dosarul Unifarm. De la o vreme taie și spânzură în PNL Teleorman, împarte funcții ca pe pomenile de la intrarea în biserică și toți ceilalți joacă după cum cântă el, doar e omul lui Orban și are mână liberă. La alegerile locale, el a fost cel care și-a înșelat propriul partid, doar pentru câteva ambiții personale care, ghinion, s-au întors împotriva lui, dar acesta este un alt subiect despre care vom scrie, ca să vedeți că nimic nu este ceea ce pare. Costel Barbu, alias Bitanu, minte pe unde apucă că el nu candidează pentru un post de deputat sau senator că "nu-l interesează", va apărea în capul listei "ca candidat". Normal! Are nevoie de imunitate, unele dosare penale în care este protagonist nu au cum să se încheie decât cu condamnare, iar soluția este Parlamentul României. Vă dați seama în ce țară trăim? Tot el, această bomboană de pe coliva județului, și-a tras chiar și un site de știri în Teleorman: ExplozivNews24. Site-ul a fost cumpărat, cu societate cu tot, cu suma de 3000 de euro, prin Alina Zbengheci, zisă "fina". Culmea este că tocmai ipocrita asta face cel mai mare caz de "independență editorială" , așa e în Teleorman. Cei care se dau "miezul din dodoacă" sunt cei mai aserviți. Asta ca să știți de unde vă informați. Un site cu 3 likeuri care aduce ode lui "nașu" și îi servește interesele a încasat în campania de la locale, de la PNL, peste 10.000 de lei pe publicitate electorală, deși nici dracu nu citește site-ul ăla, de când l-a transformat "independenta" în site politic cu nașul în rolul principal. Când nu scrie de nașul, promovează pandemia, cu informații în excluvitare de la spitalul suport Caritas , unde prietena ei de drumeții este manager. Adică, în mod discreționar, Valentina Robu, managera de la infectați, arunca pe piață la sora Zbengheci informații "pe surse", menite să intoxice opinia publică cu cât de grav este la spital ca numar de cazuri și ce condiții bune sunt acolo de când a venit ea la conducere. În realitate, la spitalul din Roșiori colcăie gândacii prin colțuri și infectații umbla pe holuri cu masca sub nas. Asta este una din puținele realități din Teleorman, vom mai prezenta și altel

Tupeu de mafiot! Sami Calotă vrea Consiliul Judetean Teleorman! Vezi să nu te duci după Dragnea, stimabile!

Samuel Calotă, cunoscut în Teleorman mai mult pentru afacerile dubioase cu statul decât pentru realizări în folosul cetătenilor, vrea să fie votat ca președinte de Consiliu Judetean. Practic, să dispună cum vrea de împărțeala banilor în județ și să mai apuce ce nu a luat deja. Că Sami Calotă a luat din plin de la stat. Spatii comerciale în Alexandria, în cârdășie cu primarul Victor Drăgușin, cu care are o alianță la aceste alegeri. Despre Sami Calotă se vorbește destul de mult, mai ales în termeni "de afaceri". Legenda spune că, atunci când conducea spitalul Poroschia, angaja pe mii de euro asistente și personal auxiliar. Cam 3000 de euro mergea la vremea aia "concursul". Este deținătorul multor spații comerciale în Alexandria, unele luate la preturi de nimic, din proprietatea Primăriei Alexandria. În plină pandemie, presa locală a scris despre măștile de protecție vândute, la prețuri exorbitante, Serviciului de Ambulanță Teleorman. Despre Sami Calotă se mai aude că este implicat într-o afacere mizeră și inumană , cum că ar fi făcut bani în urma unor manevre cu cardurile de sănătate ale bolnavilor de cancer, fapte care, între timp, se pare că au ajuns și la DNA , unde Samuel Calotă a fost deja chemat. Cu ce tupeu mai candidați stimate, domn? Cu ce tupeu "transmiteți un mesaj teleormănenilor"?!

Să ne cunoaștem zdrențele politice! Astăzi, Doru Coliu, președinte PMP Teleorman. Penal în funcție publică. Președintele PMP Teleorman, Doru Coliu, a ascuns că a făcut închisoare. Deputatul de Diaspora este anexa PSD la alegerile locale! Nu ca ne-ar interesa, dar știți ce mult contează ?!

Doru Coliu, cel care vă cere votul acum, în Teleorman, pentru partidul lui Băsescu, prin candidații la primării și Consiliul Judetean Telorman, a ascuns faptul că a avut cazier penal atunci când a candidat, în 2016, pentru un loc în Parlament ca reprezentant al Diasporei. A anunţat la vremea aceea că demisionează din toate funcţiile pe care le deţine în partid, după ce o publicație din Italia a dezvăluit că acesta ar fi ascuns faptul că a avut o condamnare cu închisoarea și pare ca și acum face la fel. Acesta și-a prezentat CV-ul în fața oamenilor, fără a menționa acest lucru. Normal și tipic lor. Pe principiul "dacă se află ulterior, aia e. El, probabil, a considerat că nu e important. Greșit. E foarte important pentru oameni. Deputatul Coliu, ales în diaspora, a fost condamnat la 5 ani și șase luni pentru complicitate la înșelăciune. Doru Coliu a fost închis între 1999 și 2003. A executat pedeapsa la Galați, între 1999 și 2001, apoi a fost internat la Poarta Albă, după 2001. A recunoscut „rușinat și ruinat emoțional”, după ce informația că a făcut închisoare și că a ascuns acest lucru a devenit publică. Normal ca va pare rău că a devenit publica și v-ați pierdut credibilitatea, Domule Inocențiu. Lăsați-ne cu sentimentele de vinovăție, haideți să verificăm declarația de avere a dumneavoastră, să vedem cât de ruinat sunteți. Pe noi asta ne interesează. Oamenii s-au saturat de penali în funcție. Lăsați regretele în fața oamenilor, noi nu credem în reabilitarea celor ca dumneavoastră. Părerea noastră este că diferența dintre atunci și acum, este că acum știți cum sa vă acoperiți, să nu mai fiți prins. Vreți pocăință? Mergeți la biserica, nu în politică. După ce a anunțat că își dă demisia din PMP, dar nu și din Parlament, Doru Coliu vine astăzi în județul Teleorman, să-l "salveze" de sub dominatia roșie, direct din funcția de președinte interimar al organizației PMP Teleorman. Aparent. Pentru că, în realitate, Doru Coliu s-a înțeles cu PSD pentru funcții. Candidatul lir la Primăria Alexandria este doar o marionetă a celor care conduc acum primăria. Mai mult, Ervin Zelch, patron de pompe funebre nici nu prea vrea să fie candidat, dar a fost forțat de camarila pesedistă, cu sprijinul penalului Coliu, să intre în "luptă" pentru a-i diminua șansele Verei Mitran, candidata liberală care se află într-o luptă deschisă cu actualul primar PSD, Victor Drăgușin. S-au gândit cei din PMP că oamenii din Teleorman sunt mai naivi și sunt obișnuiți cu penali.

Ăsta da tupeu. După o condamnare la înșelăciune, chiar dacă aceasta condamnare a fost reabilitată, să vii sa promiți ca tu vei reinventa județul.

CARACATIȚA APA SERV. Gruparea Dragnea a fost și este mai rău ca o pandemie . Membrii grupării au ocupat mai întâi Teleormanul, iar apoi toată țara. Atât la nivel național, dar mai ales local, în Teleorman, GRUPAREA de mafioți legali încă mai deține controlul, până cand va fi destructurată total de procurori. Unul dintre dosarele grele cu impact major asupra populației este „Apa Serv”. Operațiunea a constat în „aspirarea ” fondurilor europene destinate lucrărilor de canalizare a întregului județ Teleorman. Banii s-au scurs pe alte canale, mulți la Tel Drum, iar cetățenii din Teleorman suferă și acum, în timp ce organizatorii jafului se scaldă în bani și ape curate, în piscine de lux. Prin Programul Operațional Sectorial Mediu 2007-2013, județul Teleorman câștiga un proiect uriaș pentru extinderea și reabilitarea rețelelor de apă și sistemului de canalizare în orașele Alexandria, Turnu Măgurele, Roşiorii de Vede, Videle și Zimnicea. Au trecut 7 ani de când proiectul trebuia finalizat și nici măcar prima etapă nu este finalizată. Proiectul era de o importanță colosală, iar suma câștigată urma să asigure apropierea de o viata normală a județului grav afectat de lipsa infrastructurii de bază. Acesta urma să fie realizat în două etape, astfel încât în anul 2020 județul să se încadreze în indicatorii de eficiență asumați la momentul semnării contractului. Situația este foarte gravă , mai ales că în mediul rural din Teleorman apa curentă și canalizarea constituie situații excepționale, iar în mediul urban există orașe care nu au, în proporție de peste 30%, canalizare și alimentare cu apă. Tel Drum și-a luat cea mai mare parte din afacere, 122 de milioane de euro (prima parte a contractului) și peste 200 de milioane de euro (partea a doua). Compania județeană care gestionează proiectul, SC APA SERV SA, este condusă de un personaj important al grupării Dragnea, un tânăr crescut de la funcția de șofer, până la cea de director: CIPRIAN GURBAN. Unul dintre cele mai mari contracte încheiate de compania de apă este cu TELDRUM SA, în asociere cu S.C. Pro Toby SRL. Din contract, firmei TELDRUM SA i-au intrat în cont circa 17 milioane de lei (aproape 4 milioane de euro, la acea vreme). Boboc- locotenentul lui Dragnea, zis „da, să trăiți!”, Gurban- locotenentul lui Boboc. La momentul obținerii acestei finanțări, la conducerea Apa Serv SA se afla actualul deputatul PSD Valentin Boboc, cunoscut sub numele „Da, să trăiți!” după interceptările din dosarul Referndumul, în care Liviu Dragnea a fost condamnat la doi ani de inschisoare cu suspendare. Boboc fusese sunat de Liviu Dragnea in ziua referendumului pentru demiterea lui Traian Basescu: Boboc: Da, să trăiţi! Dragnea: Băi … Vali, văd că Victor (n.n.: Victor Drăguşin, primarul Alexandriei) are telefonul închis, aveţi decât 38% prezenţă în Alexandria … Boboc: Ştiu, şefu’! Din casă în casă, uite, acum sunt prin zona asta pe la Agricol, pe aici … din casă în casă o iau … Dragnea: Aşa! Boboc: Dar au început să vină, acuma au început să vină. Au fost la ţară. Dragnea: Băi, am înţeles, dar organizaţi-vă să mi-i aduceţi pe toţi la vot, băi! Îi legaţi, îi luaţi în braţe … Boboc: Asta le facem, batem din uşă în uşă! Din uşă în uşă am luat-o pe toate străzile! Dragnea: Luaţi-i, mă, rugaţi-i frumos. Dar e toată lumea împânzită în oraş? Boboc: Da, şefu’, toţi îi am peste tot. Dragnea: Liberalii? Boboc: Aicea … îi certai niţel, asta făceam când m-aţi sunat dumneavoastră, că ei au dus pe la ţară şi le-am zis să-i adune pe toţi de la ţară că acolo s-au cam terminat, hai să îi aducem pe toţi încoace, în oraş. Dragnea: Zi, mă, să îi aducă în oraş, mă! Boboc: Păi, asta … şi că zise că îi aduce pe toţi în oraş acuma. Dragnea: Bine, bine! Ei bine, cu acest Boboc la conducerea Apa Serv a început operațiunea de scurgere a fondurilor europene. Individul este azi deputat PSD, din 2012, iar pe locul lăsat de el liber la Apa Serv a fost propulsat tânărul de încredere Ciprian Gurban, cel care îl însoțea în deplasările sale prin județ, în calitate de șofer și agent electoral. Moștenitor al unui contract care implica sume imense de bani, Gurban a executat ordinele liderilor, de la Dragnea în jos. Proiectul urma să fie implementat prin derularea a 13 contracte, dintre care 11 contracte de lucrări (inclusiv extinderea şi reabilitarea sistemelor de distribuţie a apei potabile şi de canalizare în cele 5 aglomerări urbane), şi 2 contracte de servicii de asistență tehnică pentru managementul proiectului şi supervizarea lucrărilor. Cele 13 contracte au o valoare totala de 122 milioane de Euro, din care Alexandria – 44 de milioane de Euro; Turnu Măgurele – 38 de milioane de Euro; Roşiorii de Vede – 13 milioane de Euro; Videle – 14 milioane de Euro ; Zimnicea -12 milioane de Euro. Bătaia de joc nu mai este tolerată nici de primarii PSD din județ, unii, cum este cel din Videle, orașul Vioricăi Dăncilă, refuzând majorările de tarife impuse de Apa Serv, după ce tot din cauza companiei au rămas fără canalizare. Căpușele: În urma unor investigații ample, am reușit sa descoperim ampla rețea prin care s-au scurs fondurile destinate canalizării județului Teleorman, ce va fi prezentată în mai multe "valuri" . Veti afla totul despre firme, personaje cheie și roluri în manevre "legale", de la tânărul locotenent Ciprian Gurban, la actualul deputat Boboc si firmele sale și până la primarul Alexandriei, Victor Drăgușin și acolitul său "acoperit".....

Degringoladă În PSD Teleorman. Gabriel Haită, Primarul Din Călineşti, Părăseşte Partidul Şi Se Înscrie În PNL